Eszter a búcsúpartijára Petit, Seherezádét, Verát, Attilát hívta meg. Azért őket invitálta meg, mert ezek a társai tudnak állatkodni, igazi party arcok. Varga Viktor lép majd fel, lesz pia és kaja, meg minden. Attila elárulta, remélte nem hívja meg őt Eszter, de elfogadta, és most egy világ omlott össze benne micsoda unalmas estéje lesz. Persze ezt nem mondta ki csak a riportszobában, és nem is mutatta ki.


A Varga duó produkcióját a többiek a nappaliból követhették. Kingáék szerint Attila meg Peti nem érzik igazából jól magukat. Fecó megjegyezte akkor is így viselkednének, ha velük lennének. Gergő szerint lehet, de másképpen éreznék magukat.

A jakuzziban a bulizás alatt megörültek a lányok. Eszter rámászott Attilára. Attila Peti biztatására bepuszilt Eszter mellébe. Aztán átmentek a medencébe. A redőny pedig felnyílt. Attila összepakolt és bement. A bent lévők megdöbbentek, amikor látták Eszter ráült Peti fejére. Kinga szerint egy nő nem lehet ennyire rágerjedve Petire. Dya úgy látja, hogy ez az egész buli csak egy kapálózás. Most megmutat mindent a párbaj előtt, amit eddig nem mutatott meg. Attila megvolt magával elégedve, mert egyrészt még időben megmenekült tőlük, illetve sikerült levetetnie Eszterről és Veráról a textilt, aki alaposan beindulva dobták ki magukról levéve a medencétől elhajítva.

Dya és Kinga teljesen meg volt döbbenve, mert ő még ilyen erkölcstelenséget nem is látott.
Pedig a ValóVilág 5 a meglepetések műsora.

Még több VV5:

Dya kikészült, Csaba szerelmes Fecóba?! (VV5)

Cris örökre kitiltva a ValóVilág 5-ből! (VV5)

Egyedül Vera Eszter mellett, újabb mártír született? (VV5)